Header website 01Header website 02

Don't forget me - het verhaal van Frans

Het verhaal van Frans is hartverwarmend.

Net als bij zijn moeder wordt bij Frans (50) op jonge leeftijd dementie geconstateerd. Frans is één van de ruim 25000 jong-dementerenden die Nederland telt. Op zijn arm een tatoeage  met de tekst "don't forget me". Wanneer hij zijn gevoelens niet meer kan verwoorden, hoeft hij enkel maar naar deze tekst te wijzen en spreekt dat gebaar voor zich. Frans kan zijn vrouw ontlasten door naar een dagopvang te gaan, maar helaas kan niet elke zorgvrager dat..

We zien dagelijks voorbeelden waarbij partners of kinderen, met zorg en liefde, steeds intensievere zorg moeten gaan verlenen. Vaak zie je in dat geval ook dat de mantelzorgers de zorg voor hun naaste niet uit handen willen of kunnen geven, maar daardoor zelf overbelast raken.


Herken jij dit?
Zorg jij zelf voor een (dementerende) zorgvrager? Kun jij ergens terecht met vragen? Ben je tevreden over de begeleiding die je krijgt vanuit zorgprofessionals? Denk je dat er meer gedaan zou kunnen worden om jou wat werk en zorgen uit handen te nemen?


Ben jij zelf een professional in de zorg? Kun je tevreden zijn over de begeleiding die je geeft? Denk je dat er soms meer gedaan kan worden om het leven van mantelzorgers te verlichten?


Praat mee over de toekomst van de (mantel)zorg en meld je nu aan voor het Welzijn in de Zorg Event! 13 oktober 2015 in Nieuwegein.


Zie hier het hele verhaal van Frans:
http://gezondheid.eenvandaag.nl/tv-items/57967/still_alice_film_over_jong_dementerenden 

 

INFORMATIE

Datum:
13 oktober 2015

Tijd:

09:30 - 16:30 uur

Locatie:

Congrescentrum ’t Veerhuis, Nieuwegein

PRIJZEN

Tarief: 
€ 245,- ex BTW

Inschrijven nieuwsbrief
  1. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!
  2. Voornaam
    Ongeldige invoer
  3. Achternaam
    Ongeldige invoer
  4. e-mailadres
    Ongeldige invoer