Header website 01Header website 02

5 redenen om uw medewerkers voor het Welzijn in de Zorg Event aan te melden

1. Medewerkers zijn weer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de mantelzorg.

Mantelzorg is van onschatbare waarde voor de samenleving; 80% van de zorg die verleent wordt, is mantelzorg(!) Daarnaast wordt informele zorg in het nieuwe zorgstelsel steeds belangrijker.


2. Scholing maakt uw hele instelling beter.
Beter opgeleid personeel maakt minder fouten en zorgt voor een betere dienstverlening. Dit straalt af op de gehele organisatie.


3. Kennisvergroting zorgt dat personeel bij uw organisatie blijft.
Naast dat bijscholing uw medewerkers scherp houdt, verhoogt het de intrinsieke motivatie van uw medewerkers. Hierdoor zullen er minder ziekmeldingen zijn en de grotere kennis zal het bedrijf doen groeien.


4. Kennisvergroting is goed voor het imago van uw organisatie.
Verkrijg meer aanzien als instelling door te laten zien dat u uw medewerkers regelmatig laat bijscholen.


5. Het verkrijgen van nieuwe kennis en kunde zorgt voor een kwaliteitsverbeteringslag in uw organisatie.
Er is meer focus op werk door nieuwe inspiratie en medewerkers zijn duurzaam inzetbaar door nieuwe, actuele kennis. Ook kunnen medewerkers de opgedane kennis direct inzetten in de praktijk. Daarnaast zullen ze de nieuwe kennis met hun collega’s delen, wat de algehele kwaliteit die uw organisatie realiseert, verbetert.

Tijdens het Welzijn in de Zorg Event worden deelnemers geprikkeld. Houd uw medewerkers betrokken en gemotiveerd door hen uit te dagen op een inspirerende manier.
Het Welzijn in de Zorg Event vindt plaats op 13 oktober in congrescentrum ‘t Veerhuis in Nieuwegein. Dit is hét kennis- en inspiratie event voor de zorg- en welzijnsbranche. De registratie is geopend, het programma krijgt vorm, schrijf uw medewerkers in voor hét moment van het jaar waar zij terecht kunnen voor nieuwe inzichten, kennisuitwisseling, inspiratie, netwerken en vooral veel praktische handvatten.

Profiteer van groepskorting!
Groepen vanaf 3 personen betalen slechts €220,- ex BTW per persoon. Tot 15 augustus betaal je natuurlijk het voordelige EarlyBird tarief. Stuur een mail naar info@welzijnindezorgevent.nl om je groep op te geven.

INFORMATIE

Datum:
13 oktober 2015

Tijd:

09:30 - 16:30 uur

Locatie:

Congrescentrum ’t Veerhuis, Nieuwegein

PRIJZEN

Tarief: 
€ 245,- ex BTW

Inschrijven nieuwsbrief
  1. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!
  2. Voornaam
    Ongeldige invoer
  3. Achternaam
    Ongeldige invoer
  4. e-mailadres
    Ongeldige invoer